Rakennamme tulevaisuuteen.

Monelle oma koti on unelma. Me kuuntelemme toiveitasi.

Rakentaminen

Palvelumme kattaa niin pitkästä tavarasta rakentamisen kuin talopakettien pystytykset, myös ne paketeista puuttuvat työsuudet. Meiltä saat suunnittelu- ja valvontatyöt erilaisille rakennuskohteille.

Vahinkosaneeraus ja korjausrakentaminen sekä lisävahinkojen ennaltaehkäisy kuuluvat myös palveluihimme. Korjausrakentamisessa käytössämme on huolellinen ja nykyaikainen pölynhallinta. Pienet ja suuremmatkin kokonaisuudet, kaikki samalla ammattitaidolla.

Rakennuspalvelu J. Saarela rakentaa Rauman ja Etelä- Satakunnan alueella.
Toimi- ja tuotantotilojen suunnittelu, valvontatyöt ja vastaavan mestarin työt varmistavat luotettavasti rakennuskohteiden tinkimättömän laadun.

Rakennamme sekä puu- että kivitaloja ja muita rakentamiskohteisiin tarvittavia rakennuksia kuten vajoja ja katoksia. Pientaloista hirsihuviloihin, autotalleista erilaisiin piharakennuksiin, asiakkaan toiveita kuunnellen.
Rakennamme ja remontoimme myös erikokoisia liikehuoneistoja.
Liike- ja toimitilarakentamisessa tarjoamme kokonaisvaltaisen projektiratkaisun asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Meille laatu on ykkösasia. Me rakennamme tulevaisuuteen.

Suunnittelu

Tarjoamme rakennus- ja rakennesuunnittelua sekä taloteknisten järjestelmien suunnittelua kaikenkokoisiin kohteisiin. Myös laajat ja vaativat projektit toteutuvat asiantuntevasti sekä kustannustehokkaasti kauttamme.

Rakennuspalvelu J. Saarela tarjoaa kaikki rakentamiseen liittyvät ammattimaiset suunnittelupalvelut ja toimimme asiakkaidemme asiantuntijoina koko rakennusprojektin ajan. Suunnittelun tarkoituksena on luoda asiakkaalle suunnitelmakokonaisuus, jossa määritellään rakennuksen sijainti sekä ulkoasu. Rakenne, tilaratkaisut, talotekniikka sekä asiakkaan vaatima varustetaso suunnitellaan laadukkaasti ja haluttua laatutasoa noudattaen.

Teemme rakennussuunnittelua mm. liike- ja toimistorakennuksille, erilaisille toimitiloille ja teollisuushalleille kokonaisvaltaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tavoitteenamme on laadukas ja kestävä lopputulos.

Toteutus

Ammattimainen toteutus tarkoittaa Rakennuspalvelu J. Saarelalle huippulaatua yhdistettynä laatumateriaaleihin sekä moderneja ja asianmukaisia työtapoja. Haluamme korostaa energiaa ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja, koska ne tuovat pitemmällä tähtäimellä säästöä sekä antavat lisäarvoa myös itse rakennuskohteille.

Teemme yksilöllisiä, arkkitehdin piirtämiä asuinrakennuksia. Haastavat rakenneratkaisut kasvattavat entisestään intohimoamme asiantuntevaan ja laadukkaaseen rakentamiseen.
Asiakas voi halutessaan valita suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon yhdeltä ja samalta toimijalta.
Rakennushankkeiden toteutusmuodoissa kyse on muustakin kuin urakkasopimuksista. Toteutusmuoto määrittää sopimusosapuolten työnjaon, tehtävät ja vastuut sekä sopimuksen toteuttamisen maksuperusteet.

Rakennuspalvelu J. Saarela tarjoaa nämä kaikki palvelut joko kiinteähintaisella tai
-sisältöisellä toteutuksella, aina asiakkaan parhaaksi.

Pienet ja suuret rakennustyöt - kaikki samalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä